Hulpverlener

Nu je al het een en ander gelezen hebt over de praktijk, ben je wellicht nieuwsgierig wie de hulpverlener is van Tsephirah.

Mijn naam is Jasperina Dijkstra – de Koning.

profielfoto_4kant

Ik heb diverse opleidingen genoten:

  • In 1974 studeerde ik af aan de Christelijke Pedagogische Academie in Amsterdam
  • In 2014 ben ik afgestudeerd aan het Evangelisch College; Theologie BA
  • In 2014 ben ik ook afgestudeerd aan het Evangelisch College: Pastorale Hulpverlening

Deze studies hebben het mogelijk gemaakt dat ik verbonden ben als docent Oude Testament aan de Evangelische Toerusting School (ETS). Ik geef les op de locaties Den Helder en Alkmaar.

Ik ben opgegroeid in de Zaanstreek en woon sinds 1974 in Den Helder. De verhuizing van de Zaanstreek naar Den Helder was niet zo’n grote stap. Mijn vader had zijn werk bij de Koninklijke Marine en daardoor was de stad Den Helder niet onbekend voor mij. Een baan bij het basisonderwijs in Den Helder was mij echt op het lijf geschreven.

Ik ben bijna 42 jaar getrouwd en we hebben samen vier kinderen groot gebracht. Sinds enige jaren ben ik oma van 11 kleinkinderen en heb ik het erg druk met dit koppeltje.

Nu we elkaar een beetje hebben leren kennen wil ik nog zeggen dat ik nog steeds werk aan mijn relatie met de Here God. Ik ben van mening dat ik daar mijn hele leven lang mee bezig zal zijn en wil jou graag helpen jouw relatie met Hem te verstevigen en te verdiepen. Als ik in de Bijbel lees hoeveel geduld de Here God heeft met mensen zoals jij en ik, dan is het mijn wens om dit samen met jou te ontdekken zodat we samen weer een stukje verder komen op onze levensweg.