Positief denken

Positief denken is niet iets van ‘deze tijd’. Paulus sprak er al over in zijn brief aan de Filippenzen. Hij schrijft: bedenk… ‘al wat waar, als wat waardig, al wat rechtvaardig is, al wat rein, al wat beminnelijk, al wat welluidend is, al wat deugd heet en lof verdient…’ (Filip.4:8). Over positief denken gesproken!
Valt het jou ook op dat al deze punten waarover ons gevraagd wordt het te overdenken, toepasbaar zijn op Jezus Christus? Hij kwam uit de Heerlijkheid van God de Vader naar de aarde; legde deze heerlijkheid af, werd mens, gaf zijn leven, overwon de dood en zit nu aan de rechterhand van de Vader. Als er Iemand ‘waar, waardig, rechtvaardig, rein etc… is, is Hij dat wel geweest en nog steeds!

We gaan richting Kerstfeest. Het is overal druk. Wij zijn druk. Alles moet gereed zijn, zodat het Kerstfeest goed, fijn en gezellig gevierd kan worden. Vergeet in al deze drukte deze tekst niet, die als een ‘biels’ je spoor(rails) de komende dagen recht houdt.

Tsephirah wenst u/je Gezegende Kerstdagen en Gods nabijheid in 2014!

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.